2009

ProCredit banka je 22. decembra, na svečanosti organizovanoj u centrali banke, proglasila dobitnike priznanja ProBiznis Lider 2009. Selekcijom u okviru 350 prijavljenih kandidata i uz angažovanje stručnog žirija, ProCredit banka je utvrdila koja su to preduzeća i preduzetnici koji su u toku prethodne godine ostvarili dobre poslovne rezultate i koji su na najuspešniji i najoriginalniji način prilagodili svoje poslovanje tržišnim izazovima u 2009. godini. Predezeće Nid Metal iz Krežbinca je osnojilo drugo mestu u kategoriji veoma malo preduzeće.

 

kiki lesendric u paracinu

Prenosimo informaciju sa sajta da u okviru turneje po Srbiji Kiki Lesendrić jedan od članova nekadašnje grupe Piloti 13.11.2009 održaće koncert i u našem gradu, Paraćinu. Koncert će  biti održan u hali sportova u Paraćinu.

U utorak 25.08.2009 godine kod kafe bara Galerija biće održan koncert Paraćinskih rok bendova (bez panike, betty boo, gang band i drugi ). Zurka počinje od 18:00h pa do 00:00h. Pozivaju se svi poštovaoci dobrog zvuka.

Od 15.10.2009 do 17.10.2009 godine u hali sportova u Paraćinu održaće se XII sajam privrede. Organizator je udruženje preduzetnika Paraćin, ulaz slobodan.

U organizaciji paraćinskog Aero kluba “Naša krila” od 5. do 9. avgusta na aerodormu u Davidovcu biće održano 55. Državno prvenstvo u klasičnim padobranskim disciplinama sa 1000 metara na cilj i figure sa 2.000 metara.
Po prvi put biće održano Državno takmičenje u skokovima sa 3 hiljade metara - slobodan pad padobranaca u “ving sjut” specijalnim odelima za te skokove i Prvo državno prvenstvo u takozvanim “brzim kupolama” sa 1.500 metara. Pored takmičara iz Srbije, na ovim prvenstvima učestvovaće i padobranci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Potpredsednica Aero kluba “Naša krila”, Svetlana Simić, ističe da su organizaciju takmičenja pomogli brojni sponzori, Vazduhoplovni savez Srbije i Padobranski centar “Skaj” iz Paraćina, dok su pokrovitelji Skupština opština Paraćin i Sportski savez

Mali oglasi Paraćin