predavaci jagodrom

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas pozovemo da sredinom marta (tačnije 16 i 17 marta) posetite najveću IT konferenciju u ovom delu Srbije posvećenu razvoju i unapređenju poslovanja putem interneta Jagodrom.

Jagodrom konferencija se ove godine održava po drugi put i iz iskustva sa prve konferencije sigurni smo da će i ovog puta doneti puno korisnih i praktičnih saveta za sve koji žele da unaprede svoje poslovanje. Ove godine pored većeg broja predavača (čak 16 predavača) u dva dana koliko će trajati konferencija predavači će preneti svoje znanje i iskustvo svim posetiocima i što je još važnije imaćete priliku da postavite bilo koje pitanje vezano za Vaše poslovanje. 

Prijavi se

Predavači su zaista pažljivo izabrani iz različitih oblasti tako da će zadovoljiiti sve potrebne oblasti za Vaše internet predstavljanje. Između ostalog od predavača će biti jedan od najboljih stručnjaka u oblasti Google oglašavanja Miroslav Varga zatim Istok Pavlović stučnjak iz oblasti oglašavanja na internetu i društvenim  mrežama, Miloje Sekulić internet i marketing konsultant vlasnik agencije za digitalno oglašavanje, Nenad Pantelić stručnjak iz oblasti optimizacije internet prezentacija za pretraživače Nemanja Sekulić digitalni umetnik koji od fotografija pravi umetnička dela ...

Ono što je za nas sjajno je da će i Paraćin imati svoje predstavnike u vidu predavače :) naime dve uspešne firme koje koriste internet u promociji svojih usluga preneće svoja iskustva a to je Maja Jevđević iz kozmetičkog salona Glamur i Aleksandar Radunović iz servisa Auto Aca.

Konferencija se održavanja 16 i 17 marta preciznu satnicu i predavače imate na njihovom sajtu http://www.jagodrom.rs/ u hotelu Hill u Jagodini. Važno je da su prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta tako da požurite i prijavite se odmah da bi ste sebi obezbedili mesto jer je ovo zaista odlična prilika da čujete korisne savete koje će te moći odmah primeniti u svom poslovanju.

Prijavi se

Mali oglasi Paraćin