Moto klub White Angels iz Paraćina organizuje u subotu 28. Januara 2017. Godine veliku moto žurku, u hotelu Petrus sa početkom u 20 časova. Moto klub White angels je osnovan 1997. Godine, pa će ovom prilikom otpočeti sa proslavom jubileja, 20 godina postojanja i aktivnog rada kluba. Ulaz je slobodan a goste će zabavljati bendovi Metro (Paraćin), Kreativna zona (Jagodina), i New Deal (Bor).

moto klub zurka

Za 28. Januar je planirana i skupština najveće Moto Asocijacije Srbije, i biće održana u velikoj sali hotela Petrus od 18 časova. U Moto Asocijaciju tom prilikom biće primljena još dva nova kluba. Moto klub, je godinama unazad pokazivao kako uz kvalitetno vođstvo i odličnu organizaciju mogu da se ostvare mnogi ciljevi. Svake godine moto skupovi su centralni događaji tokom leta, a veliki broj kvalitetnih bendova je baš zbog moto kluba White Angels nastupalo u našem gradu, na moto žurkama i moto skupovima. Na prethodnim moto skupovima, ugostili su bendove iz celog regiona, a neki od njih su: Yu grupa, Van Gogh, Divlje jagode, Osmi putnik, Riblja čorba, Atomsko sklonište, Partibrejkers, Rambo Amadeus, Neverne bebe, Crvena Jabuka, Kaktus Jack, Đorđe David. Mogli smo da vidimo i čujemo i mnoge bendove iz inostranstva Kiss tribute iz Mađarske, Nirvana tribute iz Švajcarske, bendove iz Bugarske, Grčke... Veliki broj cover bendova iz cele Srbije je sviralo na moto skupovima u organizaciji ovog moto kluba proteklih godina kao predgrupe velikim bendovima, a neki od njih su: New Deal, Betty Boo, Julie and Kings, Fani bend, Hammer, Hromi Daba, Loaded Guns, Revolution, Kreativna zona, Alias…

Paraćinski bajkeri su mnogo puta pokazali da su udruženje koje obraća pažnju na pomoć kojima je potrebna, pa su često organizovali dobrovoljna davanja krvi, moto žurke u cilju sakupjanja humanitarne pomoći. Skoro je takva žurka održana na jesen u mesnoj zajednici 11. Kongres u cilju sakupljanja novčanih sredstava za lečenje bajkera koji je zbog saobraćajne nesreće ostao nepokretan, i morao je na lečenje matičnim ćelijama.

Za proteklih 20 godina ovaj klub je uvek bio ponos našeg grada, nikada nije bilo nikakvih problema vezanih za njih, uvek su se pažljivo organizovali da zaštite i sačuvaju bezbednost svojih članova, građana, kao i bezbednost saobraćaja.

Želimo im puno uspeha u daljem radu moto kluba White Angels, i pozivamo sve građane željne dobre muzike i odlične žurke, da posete hotel Petrus u subotu 28. Januara. 2017. Godine.

Mali oglasi Paraćin