Imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo prvu IT konferenciju južnije od Beograda sa temom frilens poslova koja će se održati u Paraćinu 04.03.2017 godine.

Udruženje građana Tag-Web je organizator ove konferencije uz podršku Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacije a nezavisni web portal OpstinaParacin.info je medijski partnet konferencije.

konferencija netnomadi

Konferencija ima za cilj da predstavi mogućnosti za frilensere primere onih ljudi koji su tako počeli i pokrenuli svoje poslove putem interneta i iskoristili potencijale i mogućnosti za rad na daljinu.

Organizator je uspeo da angažuje neke od najboljih predavača iz Srbije sa temama koji pokrivaju IT ali i fotografe, pisce …

Na web sajtu konferencije možete pročitati više o predavačima . Za samo 4 dana od kako je zvanično web prezentacija konferencije postavljena organizatori su nam rekli da imaju preko osamdeset prijava iz cele Srbije što samo pokazuje da će početak marta Paraćin biti centar za frilensere :)

Ukoliko Vas interesuje ova tema iskoristite priliku i dok još uvek ima mesta prijavite se potpuno besplatno na web sajtu.

Mali oglasi Paraćin