Uorganizaciji Turističke organizacije opštine Paraćin u subotu, 17. septembra 2016. godine organizuje se manifestacija Dečiji karneval. Skup dečijih grupa je u ulici Kralja Petra I (u delu iz pravca mosta), od 15:00h, dok će karnevalska povorka krenuti gradom odmah po formiranju karnevalske kolone.

deciji karneval paracin

Turistička organizacija Paraćina i ove godine organizuje Dečiji karneva lkao deo proslave dana opštine Paraćin sa željom da se najmlađi, ne samo iz opštine, već i celog regiona uključe u proslavu.

Karnevalu će prisustvovati tridesetak dečijih grupa, odnosno oko petstotina dece predškolskog i školskog uzrasta iz vrtića, osnovnih škola, škola plesa i škola sporta, koje će se predstaviti kraćim scenskim nastupom i prodefilovati karnevalskom maršutom. Nakon defilea i predstavljanja karnevalskih grupa predviđena je predstava za decu“Mala ljubavna bajka“ Balkanske pozorišne trupe „ARA“.

Tema karnevala je slobodna, mališane će zabavljati klovnovi i animatori, a za decu učesnike su predviđeni prigodni pokloni organizatora i sponzora.

na ovom linku možete pogeldati fotografije sa Dečijeg karnevala održanog 2012 godine.

Mali oglasi Paraćin