Poštovane dame sugrađani Paraćina i svi ljudi dobre volje, sa velikom radošću objavljujem besplatno predavanje na temu: "Partnerski i intimni odnosi" i promociju knjige "Susret sa samim sobom". Paraćin petak 22.april Hotel Petrus 19:00h.

Predavač i autor knjige dr Svetlana Goga Kostić sertifikovani trener rekonekcije i vodič kroz antistres mentalne treninge, svoju karijeru je posvetila očuvanju fizičkog, mentalnog i emotivnog zdravlja. U svojim knjigama ona otkriva načine kako možete samostalno da se izlečite od depresije, anksioznosti i drugih emotivnih smetnji.

susret sa samim sobom

Do sada je napisala tri knjige, a ovom prilikom promovisaće i svoju četvrtu pod nazivom "Susret sa samim sobom" Autorka otkriva put ka samospoznaji i saznavanju svrhe života. Objašnjava da su uzroci svih problema ustvari potisnuta osećanja koja čuvamo u sebi od rođenja i zbog toga ukazuje na značaj najdubljih emocija u svim sferama života. Jedna od najbitnijih tema ove knjige jesu upravo partnerski i intimni odnosu u kojima najčešće nismo iskreni prema sebi, a time ni prema partneru. Ona objašnjava zašto je važno skupiti hrabrost i zaviriti u sebe kako bi se upoznalo pravo ja.

Čitanjem ove knjige spoznaćete kako da osvetlite i transformišete potisnute emocije. Kontakt osoba Vesna Fenix Milenković 065 8174831

Mali oglasi Paraćin