Avgust mesec biće obeležen koncertima i brojnim predstavama kao i prethodnih godina.

Za nedelju 2. Avgust, nakon celodnevnog vašara, na dan Svetog Ilije, uveče će paraćinci imati priliku da prisustvuju velikom koncertu kulturno - umetničkih društava i legendarne Bilje Krstić, sa svojim orkestrom Bistrik.

Koncert Bilje Krstić & Bistrik orchestra!

bilja krsticProgram počinje od 19 časova. Učestvuju:

KUD “Branko Krsmanović“ Paraćin

KUD „Kotor Varoš“ Kotor Varoš

KUD „Moravac“ Gornje Vidovo

Etno grupa „Žubor“ Kotor Varoš

Pevačka grupa Simpli (Simply) Paraćin

Od 21h Bilja Krstić & Bistrik orchestra!

 

 

Pozorište

Predstave će biti svakog vikenda u avgustu mesecu. Prve predstave u pozorištu na otvorenom će biti u petak 7. Avgusta "Autobiografija Branislav Nušić" Ivana Tomaševića, i u subotu 8. Avgusta "Samoubistvo u samoodbrani" Fuada Tabučića.

Za naredni vikend planirano je izvođenje "Glumac, sam glumac, sam glumac" Uroša Milojevića u petak 14. Avgusta, a za subotu 15. Avgust, najavljena je Stand up, Ivana Tomića.

U petak 21. Avgusta paraćinska publika će imati priliku da vide predstavu "Durlanski masakr kratežom", Marijana Todorovića. Subota, 22. Avgust je rezervisana za koncert pa će gudački kvartet "Quartetto il belpaese" izvoditi najpoznatije hitove. 28. Avgust, petak, je rezervisan za predstavu "Čekaonica" Janka Cekića i Lazara Dubovca.

U subotu 29. Avgusta će biti izvedena predstava "Ima jedna zemlja" Jovice Jašina. Sve predstave će biti u atrijumu pozorišta, i počinjaće od 21 čas. Ulaz je besplatan.

program kulturnog leta2015

M.S.

Mali oglasi Paraćin