Moto klub White Angels iz Paraćina je nadaleko poznat po dobrim žurkama i moto skupovima koje organizuje, pa su se i ove godine potrudili za odabir vrhunskih bendova koji će nastupiti 17. i 18. Jula na području bivše kasarne 7. Juli.

 

moto skup

 

Za petak 17. Jul je planiran doček bajkera od 11 časova. U 19h će nastupiti Darko Prokin streat fighter, čovek koji poslednjih godina kod nas, obeleži svojim nastupom moto skup.

Od 20 časova počinje muzički program. Prvo će nastupiti bend iz Jagodine Vatrene kočije.

Od 22 časova je planiran nastup legendarnog benda Crvena jabuka, koja će svoje već dobro poznate pesme predstaviti publici, sve do ponoći.

Crvena jabuka je osnovana 1985. U prvoj postavi grupu su činili Dražen Ričl (vokal, gitara, tekstopisac), Zlatko Arslanagić (gitara, tekstopisac), Dražen Žerić Žera (sintisajzer, pomoćni vokal), Aljoša Buha (bas gitara) i Darko Jelčić (bubnjevi). Njihova muzika je bila inspirisana Bitlsima i Indeksima. Prvi album, "Crvena jabuka", objavljen 1986. bio je trenutni uspeh.

Od 00:30 će nastupiti Borski bend New Deal, koji je takođe dobro poznat paraćinskoj publici po nastupima u lokalnim kafićima, a i sa prethodnih moto skupova, koji su organizovali članovi kluba.

Za subotu je planiran ručak od 14 časova, a od 16 časova otpočeće bajkerske igre, da bi se od 18 časova bajkeri okupili za defile. Provozaće se našim gradom sve do 19 h, kada će ponovo nastupiti Darko Prokin. Što se muzičkog dela tiče veče će otvoriti paraćinski bend Julie & Kings, od 20 časova, a nakon njih od 21 čas, nastupa bend Death Saw, u kojoj je frontmen bivši pevač grupe Generacija 5, Đorđe David. Od 23 h planiran je nastup švajcarskog benda Smells like K. Sprit tribute to Nirvana, a nakon njih pola sata nakon ponoći nastupiće bend Loaded guns, iz Petrovca na mlavi. Od 01:30 nastupiće paraćinski bend Betty Boo.

 

Klikom na ovom linku možete pogledati fotografije sa prošlogodišnjeg moto skupa u Paraćinu.

M.S.

Mali oglasi Paraćin