U organizaciji moto kluba White Angels i Turističke Organizacije Paraćin 25, 26 i 27 Jula 2014. godine održaće se Moto skup, na prostoru nekadašnje kasarne 7. Juli.
Od 1997. godine nakon registracije moto klub broji preko 90 članova. Danas aktivnih 34 svakodnevno sa novim idejama i organizacijama skupova, humanitarnih akcija - dobrovoljnih davanja krvi, obuku mladih za bezbednu vožnju i adekvatno ponašanje u saobraćaju. Sa sloganom bratstva poštuju sve ljubitelje dvotočkaša, šire poznanstva van granica Srbije i poštuju jedino njihovu politiku slobode i pravde.

 

moto-skup-paracin-2014

 

KRALJEVSKI APARTMAN - Beogradski rokeri će gostovati prvog dana moto skupa, a garantuju brz i žestok zvuk, pesme koje su poznate kako starijim tako i mlađim generacijama. Nastupaju prvi put kod nas na moto skupu. Priča o bendu Kraljevski Apartman počinje davne 1983. godine, kada su snimili prvi LP naziva Seti se Moje Pesme. Tada je ime benda glasilo Apartman 69. Par meseci kasnije, grupa se rasturila. Uz nove članove nastavili su rad. Kraljevski Apartman je nastupao svuda po Srbiji: Novi Sad, Kraljevo, Pančevo, Subotica, Niš, Valjevo, Zrenjanin, Čačak, Beograd (veliki Hard'N'Heavy Fest, kao predgrupa Paul Di'Annou, Whitesnakeu na Tašmajdanu, Ribljoj Čorbi na OFK Beogradu, u rasprodatom SKC-u gde je i zabeležen DVD grupe itd.)), kao i u Republici Srpskoj (u Banja Luci, Modriči...).

ATOMSKO SKLONIŠTE - Pulski sastav Atomsko Sklonište je jedna od najznačajnijih grupa svoga vremena, a njegova istorija predstavlja možda najkompleksniju i najupečatljiviju priču ispričanu na ex-yu rock prostorima. I ako su već treći put kod nas, u proteklih nekoliko godina, napraviće odličnu atmosferu. Pesnik i režiser Boško Obradović je želeo da tekstovi njegovih pesama budu hitovi grupe koja će se zvati po imenu njegove predstave ,,Atomsko sklonište”. To se i ostvarilo dogovorom sa članovima buduće grupe 1977. godine.  Njihova saradnja sa Boškom Obradovićem prestaje početkom osamdesetih godina. Tekstove i muziku piše Bruno Langer, koji postaje i vodja sastava. Pevač, Serdjo Blažić je preminuo posle duge bolesti, 18. januara 1987. godine. Njegovo poslednje pojavljivanje u grupi je zabeleženo na koncertnom albumu ,,Jednom u životu”. U Puli se svake godine na inicijativu Langera održava muzički festival koji nosi ime Serdjo Blažić. Langer, koji je preuzeo ulogu vokala u grupi, nastavlja rad sa novom postavom, koju čine gitarista Ranko Svorcan i bubnjar Nikola Duraković.

 

Program

Petak:

11h Otvaranje Moto Skupa - Doček gostiju bajkera
19h Fani bend - Paraćin
20h Rocka Rolla bend - Bugarska
21h Kvar - Paraćin
22h Kraljevski Apartman
00:30 Betty Boo - Paraćin do jutra

Subota:

 

moto-skup-paracin2-2014

 

Doček Bajkera
14h Ručak
16h Bajkerske igre sa dobrim nagradama
18h Defile
19h Kreativna Zona bend - Jagodina
20h Rocka Rolla bend - Bugarska
21:30h Atomsko Sklonište
00:30 New Deal - Bor do jutra

Nedelja:

Bajkerski pozdrav - Kafa, Doručak, Osveženje

Za sve bajkere sva tri dana besplatna kafa za šankom.
Petak i subotu ulepšaće manifestaciju Miss Iva svojim plesom i akrobacije sa motorom prikazaće Darko Prokin.

M.S.

Mali oglasi Paraćin