Montevideo

 

Priču o najvećim uspehu domaćeg fudbala na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine, donosi  producentska kuća „Intermedia Network“ čiji je prvi film  „Montevideo, Bog te video“ doživeo veliku gledanost(preko 500 000 gledalaca), bio ovenčan brojnim nagradama na domaćim i međunarodnim filmskim festivalima, a našao se i među izabranim filmovima iz celog sveta koji su bili prikazani na kineskoj državnoj televiziji.

 

Montevideo-vidimo-se

 

Ove zime u naše bioskope stiže film „Montevideo, vidimo se!“, sa plejadom poznatih domaćih glumaca i već dobro poznatim junacima Tirketom, Mošom, Milutincem, malim Stanojem,  Božom Dunsterom, Andrejkom, kojima se pridružuje i međunarodna ekipa glumaca. Slavni holivudski glumac Armand Asante, poznat po filmovima „Kraljevi mamba“ i „Američki gangster“,  prihvatio je ulogu u srpskom filmskom ostvarenju kao američki fudbalski menadžer koji  dolazi u Montevideo na prvi Mundijal.

 

MontevideoII-vidimo-se

 

Premijerno prikazivanje filma Montevideo Vidimo se u Paraćinu je zakazano za sredu 22.01.2014 godine sa početkom u 19:00h u Hali sportova u Paraćinu.

 

Da se ne zaboravi da je deo ovog filma sniman i u našem gradu tako da je ovo još jedan motiv da pogledamo ovaj film na našim paraćincima :).

 

MontevideoIIvidimo-se

 

Mali oglasi Paraćin