Stipendije holcim 2013Kompanija Holcim Srbija drugu godinu za redom pokreće program pomoći talentovanim i uspešnim studentima sa teritorije Paraćina.

Pre nego što dobiju stipendije, koje će se deliti u septembru, studenti će proći kroz različite krugove selekcije. Holcimove stipendije moći će da dobiju studenti treće godine fakulteta ili stariji sa prosečnom ocenom najmanje 8,5.

Prednost će imati oni koji u svojoj biografiji imaju neke vannastavne aktivnosti i interesovanja i koji dobro vladaju engleskim jezikom. Nakon što se studenti prijave na našem sajtu (www.holcim.rs), ukoliko ispunjavaju sve kriterijume, biće pozvani na razgovor u Holcim. Potom ih očekuju dva kruga selekcije i u septembru ćemo podeliti stipendije. Na ovaj način želimo da pomognemo pre svega talentovanim i uspešnim studentima da što bolje ostvare svoje mogućnosti, odnosno da njihovo materijalno stanje u što manjoj meri utiče na kvalitet daljeg školovanja i postizanje dobrih rezultata.

Takođe, prilikom odabira stipendista, kompanija Holcim Srbija značajnu pažnju obratiće i na mogućnost da nakon završetka studiranja, ti studenti započnu svoju karijeru u popovačkoj fabrici cementa.

Konkurs za stipendije otvoren je 1. jula, a prijave traju do 1. avgusta 2013. godine.


Kontakt
Aleksandar Milošević
Holcim (Srbija) d.o.o.
Menadžer komunikacija     
Tel: +381 35 572 508    
Mob: +381 63 660 863
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mali oglasi Paraćin

Prodajem lovačku kameru fotoklopku odlična za sve ...
Domaći gusti sok od breskve, napravljen od najbolj ...