Jpolicijaagodinska policija je u ataru sela Lešje kod Paraćina pronašla telo muške osobe.

Uviđaj su izvršili zamenik javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Jagodini koji su naložili sudsko medicinsko veštačenje tela.

Policija je saopštila da intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj.

 

izvor blic

 

dopuna 12.04.2013: Identifikovano telo

 

Beživotno telo muškarca, koje je danas pronađeno u ataru sela Lešje kod Paraćina, identifikovano je i utvrđeno da se radi o Dragoljubu Trifunoviću (1960) iz Paraćina, čiji je nestanak policiji prijavljen 19. februara ove godine, saopštila je Policijska uprava Paraćina.

Beživotno telo Dragoljuba Trifunovića, pronađeno je sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela.

U saopštenju se navodi da je, zbog postojanja osnova sumnje da je 11. februara izvršio krivično delo ubistvo, policija lišila slobode B.J. (1977) iz okoline Paraćina i odredila meru zadržavanja do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

 

dopuna 13.04.2013:

Paraćinska policija uhapsila je Bobana Jevtića (35) iz Lešja kod Paraćina, pod sumnjom da je ubio Dragoljuba Trifunovića (53), zvanog Trifke. Zločin se dogodio 11. februara, a nestanak Trifunovića porodica je prijavila 19. februara.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, osumnjičeni je policiju sam odveo do mesta u ataru sela Lešje gde je, nakon ubistva, zakopao Trifunovićevo telo.

- Sudsko-medicinskim veštačenjem, koje su naložili istražni organi, utvrđeno je da se zaista radi o Trifunoviću. Otkrivene su prostrelne rane na glavi i telu - navode u istrazi.

Ubijeni je u Paraćinu poznat kao vlasnik nekadašnje diskoteke i sa njegovim imenom povezivani su različiti "sumnjivi" poslovi, uključujući i zelenašenje. Za njim se, po prijavi člana porodice, od 19. februara tragalo kao za nestalim, ali se po gradu "šuškalo" da je ubijen.

U međuvremenu je potvrđeno i da je olupina automobila, koja je nedavno pronađena u blizini izletišta Sisevac, vlasništvo Trifunovića. Nakon ubistva, koje se dogodilo ispred sela, osumnjičeni je automobilom prevezao i zakopao telo na suprotnom kraju Lešja, a zatim je automobil zaustavio na putu Ćuprija-Resavica i zapalio ga.

izvor novosti

izvor blic

Mali oglasi Paraćin

Prodajem lovačku kameru fotoklopku odlična za sve ...
Prodajem NOVU ne koriscenju nadzornu kameru od jed ...
Domaći gusti sok od breskve, napravljen od najbolj ...