2008

Za doček nove 2009 godine na centralnom trgu u Paraćinu sviraće poznati Niški Penthouse Band. 

Upravni odbor Sportsko rekreativne ustanove “7. jul” odlučio je da učenicima osnovnih i srednjih škola tokom zimskog raspusta omogući besplatno korišćenje bazena ovog sportskog centra. Plivanje u bazenima hale sportova deci će biti omogućeno od 12 do 17 sati, za vreme trajanja zimskog raspusta. Učenici će na bazen moći da udju uz djačku knjižicu. Doneta je i odluka da se učenicima osnovnih škola omogući besplatno pohadjanje škole tenisa. Kako bi blagovremeno bile formirane grupe i odredjeni termini za boravak dece u hali upućen je poziv da se prijavljivanje zainteresovanih za školu tenisa obavi pre Nove godine.

 

Preuzeto sa www.paracin.org.yu

 
 
 
 
 
 
 
 
Od 16-18 oktobra 2008 godine održaće se XI sajam privrede u Paraćinu tačnije u hali sportova. Organizatori sajma su Udruženje preduzetnika Paraćina, Opština Paraćin i Regionalna privredna komora iz Kragujevaca. Sajam je izložbeno prodajnog karaktera i obogaćen je raznim manifestacijama. Više informacija možete pronaći na www.preduzetnici-pn.co.yu
17 decembara u Paraćinskom pozorištu, sa početkom od 20h održaće se predstava SUZE SU OK, Zvezdara Teatra iz Beograda. Igraju : Tanja Bošković, Ivan Jevtović, Rade Marjanović, Milan Caci Mihailović.

29.08.2008, u centru Paraćina održaće koncert grupa Leb i Sol sa početkom u 21:00h.   

Mali oglasi Paraćin