YI Action gimbal stabilizator za akcione kamere

Cena: 21300 RSD
Datum upisa 2019-03-04 17:27:55

Opis šta se oglašava

Koristio sam ga samo na letovanju tri puta i posle toga stoji u kutiji bukvalno kao nov bez tragova korišćenja.   (neke od kadrova su sa njim uradjeni youtu. be/QDUE69iGp4U )

Početkom januara 2018 godine Yi kompanija predstavila ovaj novi unapredjeni YI action gimbal.

Definitivno nema više loših snimaka (naglih trzaja i sl) sa Vašim akcionim kamerama sa ovim gimablom dobijate filmsku produkciju za sve kadrove u pokretu : ) jer vasi snimci imace plivajuce kadrove.

Novi model gimbal ili neko ga naziva stabilizator verzija 2 je moze se reci sa potpuno drugacijim konceptom yi gimbala ovde je akcenat stavljen na njihove YI akcione kamere (ali radi odlicno sa svim akcionim kamerama koje imaju dimenzije slicne kao YI kamere znaci ako je Vasa kamera priblizno 65mm x 29mm x 42mm ovim merama radice bez problema) i gimbal je pre svega namenjen modelima yi akcionim kamera 4k, yi lite, yi 4k+,  YI Discovery  ma da bez problema može da ide i prva verzija yi akcione kamere 1080p samo nisam testirao da li radi blutut konekcija sa njom.

Kada kazem novi koncept mislim i na to sto ovaj gimbal dolazi u kompletu sa rucicom na kojoj imate komadne sada je moguce upravljati gimbalom ali i kamerom (povezuje se kamera putem blutut konekcije sa gimbalom) znaci mozete direktno na gimbalu da pocnete sa snimanjem prekinete promenite mog snimanja fotografisanja menjate polozaj kamere i sl.  

Gimbal je jako lagan oko 300 g i zaista fenomenalno radi i prati pokrete. Ispod rucice postoji i navoj 1/4 tako da mozete da ga montirate na stativ ili na nekim drugim nosacima . . .

Gimbal ima 4 moda rada jedan je selfi mod gde se kamera okrene ka vama i prati Vase kretanje idealno ako radite video vlog ili sl.

Slike su od gimbala koji se prodaje licno sam napravio osim prve dve. gimbal se prodaje samo gimbal ukoliko su Vam potrebne i sjajne yi akcione kamere imam na stanju i YI Discovery yi 4k i YI 4k+ verziju ove sjajne akcione kamere.

Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju, saljem postexpresom.

Detalji oglašivača

Mesto Vitosevac
Vaš broj telefona 0641338182
Vaše ime dragan

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 604
Prikazano: 562
Ističe: 2019-05-03 16:27:55

Mali oglasi Paraćin