Fotoklopka lovačka kamera HC801 može za vikendice pčelinjake

Cena: 8900 RSD
Datum upisa 2021-02-13 19:44:25

Opis šta se oglašava

Prodajem lovačku kameru fotoklopku odlična za sve koji žele da obezbede neki objekat gde nema struje pošto ova kamera radi na baterije 4 ili 8 komada AA baterije od 1.5v ili na 6V-12v ima prikljucak ispod kamere.

trenutno nemam na stanju za par dana nova kolicina

Oznaka kamere je HC801A ova kamera ima jako veliki ugao koji pokrivaju senzori pokreta 3 komada od cak 120 stepeni, tako da sa jednom kamerom možete jako veliki prostor da pokrijete. Do nekih 20m od kamere detektuje pokret.

Kamera jako brzo reaguje od trenutka kada detektuje pokret oko 1 sekunda.

Za noćno slikanje koristi IR lampe koje su vidljive ukoliko gledate u kameru tako da nije bas 100% neprimetna. Ima 36 IR lampe i sasvim su dovoljne da se nocu detaktuje zivotinja ili covek.

Dimenzije kamere su oko visina 135mm X širina 90 mm X 76 mm

Kamera je vodootporna ima IP65 standard što znači da je u normalnim vremenskim uslovima zaštićena od manjih padavina i sl ali nije da se potopi u vodi i sl. Najbolje je da bude delimično zaštićena od jakih padavina (kiše, snega) kako voda ne bi prodrla u kameri. Naprimer postavite kameru ispod krošnje drveća ili postavljanjem neku zaštitu iznad kamere i sl.

Imam na prodaju i fotoklopku lovacku kameru koja moze i da Vam posalje MMS poruku kada napravi sliku ona je 11400 dinara.

Ova kamere u ovom oglasu ne moze da salje mms poruke vec sve cuva na memorijskoj kartici i možete pogledati na samoj kameri posto ima displej kada je otvorite.

Uz kameru se dobija i jedna traka ako je potrebno da je vežete oko stuba drveta ili sl.

Imate jednu od slika koju je kamera uradila u mom dvoristu pa mozete da vidite kako izgleda fotografija koju kamera napravila po danu i nocu.

Kamera je potpuno nova ne korišćena sa zastitnim folijama na senzorima i kameri.

VAŽNO garancija na kamere NE POSTOJI pre slanja svaku kameru licno testiram i proverim da li radi ali nikakvu garanciju ne mogu Vam dati.

šaljem postexpresom

Detalji oglašivača

Mesto Vitosevac
Vaš broj telefona 0641338182
Vaše ime dragan

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 1252
Prikazano: 874
Ističe: 2022-04-14 18:44:00

Mali oglasi Paraćin

Izradjujem aluminijumske ograde za terase, balkone ...