Reklamirajte se na portalu OpstinaParacin.info

Portal OpstinaParacin.info postoji od 2008 godine i svakog meseca beleži sve veći broj posetioca. Mesečno više od deset hiljada posetioca imamo na portal koji otvore više od dvadeset hiljada strana (izvor Google Analytics).

Ako poslujete na teritoriji opštine Paraćin ili okolini, zašto Vašu reklamu da ne vidi preko deset hiljada naših posetioca svakog meseca. Nudimo vam mogućnost postavljanja banera (reklame u jednom delu sajta) na početnu ili unutrašnjim stranama našeg portala, a Vi birate na kojim stranicama će se pojavljivati Vaš baner. Za postavljanje banera pogledajte neke od slobodnih pozicija:

 

baner pozicije

 

 

Pozicija 1 - Baner dimenzije 600x150 pixels 12.000 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 2 - Baner dimenzije 300x300 pixels 9.500 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 3 - Baner dimenzije 300x150 pixels 6.500 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 4 - Baner dimenzije 300x150 pixels 4.500 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 5 - Baner dimenzije 300x300 pixels 3.500 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

(ukoliko imate drugačije zahteve za druge pozicije kontaktirajte nas).

 

Za oglašavanje na stranama poslovni adresar opštine Paraćina možete pročitati više na strani upis u adresar .

 

Vaša reklama kao objava na portalu

Ukoliko otvarate novu radnju, imate specijalne akcije i to želite da promovišete i da za kratko vreme za to čuje veliki broj Paraćinaca ovo je odlična prilika za Vas.

Napisaćemo jedan tekst o Vašoj radnji ponudi i sl i na najbolji način predstaviti šta je to što nudite. Ovu vest u kratkom roku će videti veliki broj naših posetioca a što je najbitnije ova vest se ne briše sa našeg portala već ostaje zauvek tako da će i google da je indeksira i da uvek upućuje na Vašu ponudu. Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju a možete nas kontaktirati i na kontakt strani.

 

Takođe postoji mogućnost da na osnovu Vašeg zahteva uradimo ponudu za neku kombinaciju ovih paketa i usluga po Vašem izboru, potrebno je samo da se javite na strana kontakt.

 

Mali oglasi Paraćin