Možemo reći da nikada više sajmova zapošljavanja i nikada više ne zaposleni.

 

sajam-zaposljavanja

 

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Jagodina, Služba Paraćin organizuje 10. Sajam zapošljavanja u Paraćinu, u petak, 17. oktobra 2014. godine, od 10 do 13 časova, u Hotelu „Orbis“, ulica Svetog Save 2, u centru grada.

Očekuje se učešće 17 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za angažovanjem 100 radnika. Trećina slobodnih poslova namenjena je osobama sa invaliditetom. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u proizvodnji, u oblasti prehrambene, drvno-prerađivačke, ugostiteljske i saobraćajne delatnosti. Najveće šanse da dođu do posla imaće: menadžeri, komercijaliste, vozači autobusa i teretnjaka, mesari, prodavci, kuvari, pekari i konobari.

 

Poslodavci koji žele da učestvuju na sajmu prijave mogu dostaviti u prostorijama Službe za zapošljavanje Paraćin, Tome Živanovića 4 ili na telefone: 035/563-221 i 035/563-584. Pozivamo sve nezaposlene koji žele da učestvuju na sajmu da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje, od kojih će dobiti upute za sajam i sve neophodne informacije, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Mali oglasi Paraćin

Prodajem TETEJCA 7.62 (iskljucivo) licima sa dozvo ...
EKO AQUA SYSTEM D.O.O. je osnovano 2010. g ...
Prodajem stan 41m2, na 4 spratu u centru grada, ul ...
Na prodaju kuca u Teslinoj ulici ,iznad auto/puta ...
Nudim Servis i popravku vaseg racunara u vasem dom ...