Možemo reći da nikada više sajmova zapošljavanja i nikada više ne zaposleni.

 

sajam-zaposljavanja

 

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Jagodina, Služba Paraćin organizuje 10. Sajam zapošljavanja u Paraćinu, u petak, 17. oktobra 2014. godine, od 10 do 13 časova, u Hotelu „Orbis“, ulica Svetog Save 2, u centru grada.

Očekuje se učešće 17 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za angažovanjem 100 radnika. Trećina slobodnih poslova namenjena je osobama sa invaliditetom. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u proizvodnji, u oblasti prehrambene, drvno-prerađivačke, ugostiteljske i saobraćajne delatnosti. Najveće šanse da dođu do posla imaće: menadžeri, komercijaliste, vozači autobusa i teretnjaka, mesari, prodavci, kuvari, pekari i konobari.

 

Poslodavci koji žele da učestvuju na sajmu prijave mogu dostaviti u prostorijama Službe za zapošljavanje Paraćin, Tome Živanovića 4 ili na telefone: 035/563-221 i 035/563-584. Pozivamo sve nezaposlene koji žele da učestvuju na sajmu da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje, od kojih će dobiti upute za sajam i sve neophodne informacije, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Mali oglasi Paraćin

Bosch servis Novi Sad Kompanija ProServis NS je o ...
Hitno na Prodaju IMT 533 sa Kabinom, 1980god. Vlas ...
Specijalna livena pec odmotana samotom..mislim da ...
Caffe restoran Zarkovo Wall Street je restoran in ...
Na Prodaju IMT 539. Prvi vlasnik sa Kabinom i Komp ...