Montevideo

 

Priču o najvećim uspehu domaćeg fudbala na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine, donosi  producentska kuća „Intermedia Network“ čiji je prvi film  „Montevideo, Bog te video“ doživeo veliku gledanost(preko 500 000 gledalaca), bio ovenčan brojnim nagradama na domaćim i međunarodnim filmskim festivalima, a našao se i među izabranim filmovima iz celog sveta koji su bili prikazani na kineskoj državnoj televiziji.

 

Montevideo-vidimo-se

 

Ove zime u naše bioskope stiže film „Montevideo, vidimo se!“, sa plejadom poznatih domaćih glumaca i već dobro poznatim junacima Tirketom, Mošom, Milutincem, malim Stanojem,  Božom Dunsterom, Andrejkom, kojima se pridružuje i međunarodna ekipa glumaca. Slavni holivudski glumac Armand Asante, poznat po filmovima „Kraljevi mamba“ i „Američki gangster“,  prihvatio je ulogu u srpskom filmskom ostvarenju kao američki fudbalski menadžer koji  dolazi u Montevideo na prvi Mundijal.

 

MontevideoII-vidimo-se

 

Premijerno prikazivanje filma Montevideo Vidimo se u Paraćinu je zakazano za sredu 22.01.2014 godine sa početkom u 19:00h u Hali sportova u Paraćinu.

 

Da se ne zaboravi da je deo ovog filma sniman i u našem gradu tako da je ovo još jedan motiv da pogledamo ovaj film na našim paraćincima :).

 

MontevideoIIvidimo-se

 

Mali oglasi Paraćin

Prodajem cepter stolnjak za dvanaest osoba bele bo ...
prodajem trpezarijske komode Mobilija jednu ugaonu ...
dve kuce na placu od 2,2 ara, legalizovane, uknjiz ...
PRODAJEM KUĆU U JAGODINI, KOLONIJA ĐURĐEVO BRDO. 1 ...
prodajem mašinu za kartonsku ambalažu