sloboda-medija

Početkom marta počeo je sa radom web sajt http://www.paracinleaks.info/ (nije više dostupan) kao i na facebook-u strana Paraćinske slobodne FB novine koja je vrlo jasno prozivala sadašnju vladajuću koaliciju u Paraćinu kao i pojedine direktore javnih ustanova u Paraćinu.

Već posle nepun mesec dana web sajt kao i sama strana na facebook-u je ugašena, da li je administrator jednostavno hteo da odustane od cele priče ili je ipak neko tako ‚‚poželeo‚‚ za sada nije poznato. Činjenica je da strana na Facebook-u za veoma kratak period postigla dobar uspeh i imala preko hiljadu pratioca i veliki broj pregleda.
Za sada je ostala samo web prezentacija (blog) gde možete videti čime su se to bavile Slobodne paraćinske FB novine https://paracinleaks.wordpress.com/objave/  odnosno o kojim temama su pisali.

U Paraćinu je neophodan još jedan mediji koji bi izveštavao nešto drugačije za razliku od medija koji sada to rade ali ovog puta ovaj je stopiran na samom početku. U Paraćin ipak se vrši dobra kontrola šta se i gde piše tako da je lako moguće i ovaj web sajt da jednostavno nestane sa interneta. :)

ilustracija preuzeta sa

Mali oglasi Paraćin

Prodajem krevet sa fiokom koja može da služi i kao ...
MOLIM VAS pročitajte opisProdajem Zastavu 101 20 ...
Otkupljujem ili kupujem knjige iz kucnih bibliotek ...
Hitno na Prodaju IMT 533 sa Kabinom, 1980god. Vlas ...
Preko 50 vrsta chilli paprika... najljuce vrste na ...