sloboda-medija

Početkom marta počeo je sa radom web sajt http://www.paracinleaks.info/ (nije više dostupan) kao i na facebook-u strana Paraćinske slobodne FB novine koja je vrlo jasno prozivala sadašnju vladajuću koaliciju u Paraćinu kao i pojedine direktore javnih ustanova u Paraćinu.

Već posle nepun mesec dana web sajt kao i sama strana na facebook-u je ugašena, da li je administrator jednostavno hteo da odustane od cele priče ili je ipak neko tako ‚‚poželeo‚‚ za sada nije poznato. Činjenica je da strana na Facebook-u za veoma kratak period postigla dobar uspeh i imala preko hiljadu pratioca i veliki broj pregleda.
Za sada je ostala samo web prezentacija (blog) gde možete videti čime su se to bavile Slobodne paraćinske FB novine https://paracinleaks.wordpress.com/objave/  odnosno o kojim temama su pisali.

U Paraćinu je neophodan još jedan mediji koji bi izveštavao nešto drugačije za razliku od medija koji sada to rade ali ovog puta ovaj je stopiran na samom početku. U Paraćin ipak se vrši dobra kontrola šta se i gde piše tako da je lako moguće i ovaj web sajt da jednostavno nestane sa interneta. :)

ilustracija preuzeta sa

Mali oglasi

Prodajem stan u centru grada Paracin 65m2
( / Nekretnine)

noimage
08-09-2017

prodajem lance za vezivanje teskih tereta atestirani
( / Masine i alati)

prodajem lance za vezivanje teskih tereta atestirani
08-15-2017

Prodajem Opel Corsu
( / Automobili)

noimage
05-05-2017

Maltezeri
( / Životinje)

Maltezeri
06-19-2017

Unesi oglas