Povoljno-poslovno-okruzenje-ParacinKampanju za promociju ulaganja u najbolje opštine Srbije, pokrenuli su 2010. godine Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Aerodrom „Nikola Tesla" sa ciljem jačanja imidža naše zemlje kao investicione destinacije. Njome su obuhvaćene isključivo one opštine koje poseduju zvanični certifikat o povoljnom poslovnom okruženju. Jedinstvenost kampanje ogleda se u ciljanom pristupu promociji investicija, koji se pokazao najefektivnijim: svaka opština predstavljena je kroz jednu, ciljanu granu privrede koja ima najviše potencijala za razvoj i jednu uspešnu priču odnosno uspešno realizovanu investiciju.

 

U prethodna dva ciklusa učestvovalo je 16 gradova i opština, a ove godine obuhvaćeno je sedam novih - Paraćin, Užice, Kruševac, Vršac, Zrenjanin, Novi Sad i Sombor, uz podršku sedam velikih kompanija koje posluju u njihovim sredinama - Holcim, Valjaonica bakra Sevojno (East Point), Henkel, Fresenius Medical Care, Dijamant, Ujedinjene pivare Srbije (Heineken) i Somboled (Lactalis).


U okviru kampanje, reklamni baneri sedam gradova i opština biće u narednih godinu dana postavljeni na najatraktivnijim mestima na beogradskom aerodromu kroz kojih godišnje prolazi više od 3,5 miliona putnika od čega veliki broj poslovnih ljudi. Reč je o lokalnim samoupravama koje su prethodnih godina stekle certifikat NALED-a o povoljnom poslovnom okruženju.

Mali oglasi Paraćin

NA PRODAJU IPAD APPLE AMODEL A 1489 NOV NEKORISCEN ...
Prodajem golfa 4 u odlicnom stanju, bez ulaganja 2 ...
gorenje kombinovani frizider, ocuvan
Prodajem stan u centru Paracina, preko puta Opstin ...
Prodajem vakum pumpu TW - 4A 370w (240 l/min), mož ...