Povoljno-poslovno-okruzenje-ParacinKampanju za promociju ulaganja u najbolje opštine Srbije, pokrenuli su 2010. godine Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Aerodrom „Nikola Tesla" sa ciljem jačanja imidža naše zemlje kao investicione destinacije. Njome su obuhvaćene isključivo one opštine koje poseduju zvanični certifikat o povoljnom poslovnom okruženju. Jedinstvenost kampanje ogleda se u ciljanom pristupu promociji investicija, koji se pokazao najefektivnijim: svaka opština predstavljena je kroz jednu, ciljanu granu privrede koja ima najviše potencijala za razvoj i jednu uspešnu priču odnosno uspešno realizovanu investiciju.

 

U prethodna dva ciklusa učestvovalo je 16 gradova i opština, a ove godine obuhvaćeno je sedam novih - Paraćin, Užice, Kruševac, Vršac, Zrenjanin, Novi Sad i Sombor, uz podršku sedam velikih kompanija koje posluju u njihovim sredinama - Holcim, Valjaonica bakra Sevojno (East Point), Henkel, Fresenius Medical Care, Dijamant, Ujedinjene pivare Srbije (Heineken) i Somboled (Lactalis).


U okviru kampanje, reklamni baneri sedam gradova i opština biće u narednih godinu dana postavljeni na najatraktivnijim mestima na beogradskom aerodromu kroz kojih godišnje prolazi više od 3,5 miliona putnika od čega veliki broj poslovnih ljudi. Reč je o lokalnim samoupravama koje su prethodnih godina stekle certifikat NALED-a o povoljnom poslovnom okruženju.

Mali oglasi Paraćin

Ponuda kredita između privatnog / marlainebouquet ...
Kontaktirajte nas za vrstu kredita, naš kredit je ...
MOLIM VAS pročitajte opis. AZURIRANO 03.12.2018 go ...
Ja sam g. POULIN Marc. Ja sam francuske nacionalno ...
Café bar “caffe-caffe” je smesten u centru Kikinde ...