2008

Za doček nove 2009 godine na centralnom trgu u Paraćinu sviraće poznati Niški Penthouse Band. 

Upravni odbor Sportsko rekreativne ustanove “7. jul” odlučio je da učenicima osnovnih i srednjih škola tokom zimskog raspusta omogući besplatno korišćenje bazena ovog sportskog centra. Plivanje u bazenima hale sportova deci će biti omogućeno od 12 do 17 sati, za vreme trajanja zimskog raspusta. Učenici će na bazen moći da udju uz djačku knjižicu. Doneta je i odluka da se učenicima osnovnih škola omogući besplatno pohadjanje škole tenisa. Kako bi blagovremeno bile formirane grupe i odredjeni termini za boravak dece u hali upućen je poziv da se prijavljivanje zainteresovanih za školu tenisa obavi pre Nove godine.

 

Preuzeto sa www.paracin.org.yu

 
 
 
 
 
 
 
 
Od 16-18 oktobra 2008 godine održaće se XI sajam privrede u Paraćinu tačnije u hali sportova. Organizatori sajma su Udruženje preduzetnika Paraćina, Opština Paraćin i Regionalna privredna komora iz Kragujevaca. Sajam je izložbeno prodajnog karaktera i obogaćen je raznim manifestacijama. Više informacija možete pronaći na www.preduzetnici-pn.co.yu
17 decembara u Paraćinskom pozorištu, sa početkom od 20h održaće se predstava SUZE SU OK, Zvezdara Teatra iz Beograda. Igraju : Tanja Bošković, Ivan Jevtović, Rade Marjanović, Milan Caci Mihailović.

29.08.2008, u centru Paraćina održaće koncert grupa Leb i Sol sa početkom u 21:00h.   

Mali oglasi Paraćin

Ovaj prvi i osnovni tretman lica se preporučuje sv ...
Ukoliko želite da se svako jutro probudite sa idea ...
Cilj tretmana TRAJNE ŠMINKE USANA?? je obojiti usn ...
Prodajem ABC concept mini 25kw ( 22kw snaga u vodi ...
Jedan od najboljih tretmana koji daju brze rezulta ...