2012

novogodisnja cestitka portala opstinaparacin.info

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi Vam nezavisni portal opštine Paraćin.

I u novog godini pokušaćemo da prenesemo sve pozitivne stvari koje se dešavaju u našoj okolini, inforišemo brzo i kvalitetno a uz Vašu pomoć i saradnju nadamo se da će mo to i ostvariti.

Puno zdravlja i sreće u novoj godini Vaš OpstinaParacin.info

klizaliste u paracinuKlizalište u centru Paraćina je montirano i spremno da primi klizače.

Turistička organizacija opštine Paraćin uzela je u zakup klizalište na period od 25. decembra do 28. februara 2013 godine. 


Klizalište je zvanično trebalo da počne da radi 25.12.2012 godine, medjutim  zbog visokih dnevnih temperatura, početak rada je odložen za 29.12.2012 godine.

Klizalište će raditi svakog dana od 11 – 23h.

milica pavlovic u paracinu

Jedna od najtraženiji Zvezda Granda Milica Pavlović nastupiće u Paraćinu u srcu pomoravlja na Bazenima Prestiž 29.12.2012 sa početkom u 22h.

Ne propustite najbolju zurku sa provodom koji je potpuno zagarantovan.

Gotovo smo sigurni da muška publika biće više nego odeševljena ovim nastupom :).

 

kradja akumulatora u paracinuAktuelna priča ovih dana u Paraćinu, je masovna krađa akumulatora. Na udaru su najčešće automobili marke “jugo”, a broj odnetih akumulatora se meri desetinama.

Na više lokacija u gradu, uglavnom u blokovima stambenih zgrada, gde parkinzi još uvek nisu dovoljno osvetljeni, u toku noći se najčešće dešavaju ovakva krađe. Prošle zime u više navrata se takođe dešavalo da nestaju akumulatori.

Počinici nepoznati, a policija se do sada ovim povodom nije oglašavala. 

vest preuzeta sa zvaničnog web sajta opštine Paraćin

 

 

paracinac udruzenjeUdruženja Paraćinaca u Beogradu u utorak 04.12.2012. održalo je decembarsko okupljanje. Tom prilikom je održano  književno veče i predstavljena knjiga pesama Nedeljna čuda, autorke Slađane Ristić iz Paraćina koja živi i radi u Beogradu. Informacija o gostima i autorki je dostupna na sajtu udruženja na adresi.
U aktivnosti udruženja spada i izlaženje Glasila Paraćinac, izašao je najnoviji dvobroj 17/18, koji je dostupan u pdf formatu na sajtu.

Mali oglasi Paraćin