2011

Srećne novogodišnje i božićne praznike i puno uspeha u novoj godini želi Vam portal OpstinaParacin.info.
srecne praznike

pomoc Sale i Stefan su dečaci iz Paraćina, žive sa bakom i dekom i bez struje su 4 godine. Odlični su djaci i gradski prvaci u šahu. O ovoj deci je bila reportaža na televiziji TV Prva u emisiji Explosiv (na ovom linku možete videti snimak iz emisije).

Možemo da pomognemo, ako ništa drugo dovoljno je samo da podelite ovu stranu na facebook ili twiteru da što je moguće vići broj ljudi vide ovo priču neko će već izaći u susret.

Možete takodje kontaktirati i devoju koja je pokrenula ovu akciju na telefon 0611925008 Irena.  Unapred hvala svima, idemo svi Paraćinci da pokažemo tako malo dobre volje.

Broj računa na kom možete da uplatite pomoć je 180-5211010478297-83, kod Alpha banke na ime Vesna Živković.

31.12.2011 godine tj za doček u centru Paraćina na trgu nastupiće ArtQuake, Marchelo & Filteri, Iskaz. Za organizaciju dočeka zadužen je Kulturni centar Paraćina.

 

za docek u paracinu

van gogh u paracinuTuristička organizacija Paraćina za reprizu nove godine organizovala je koncert grupe Van Gogh na centralnom trgu 01.01.2012 godine. Pored grupe Van Gogh nastupiće kao predgrupe Pinzgauer i Hrabri Krojač. Uživajte ...

Aleksandra Radović 29 decembra 2011 godine pozorište u Paraćinu sa početkom u 20:00h održaće unplugged koncert.

aleksandra radovic u paracinuMuzicka pratnja:
Aleksandra Milutinović - akustična gitara
Aleksandar Popović - perkusije
Aleksandar Buzadžić - električni klavir

Organizator Turistička organizacija Paraćina. Ulaz je besplatan, karte za ovaj koncert mogu se preuzeti na biletarnici Gradskog pozorišta, kao i u prostorijama TO Praćina (Kralja Petra I br 13 - stari bioskop) od 26-og decembra.
Kako je Turistička organizacija Paraćin 19.12.2011 na svom facebook profilu napisala koncert zbog velikog interesovanje biće održan u hali sportova u Paraćinu, tako da ulaznice neće biti potrebne, ulaz je slobodan.
Zaista jako lep poklon od TO Paraćina za novogodišnje praznike.

Mali oglasi Paraćin