Zastava 101 1.1 benzin + TNG 2003

Cena: 880 eur RSD
Datum upisa 2018-06-08 07:04:54

Opis šta se oglašava

MOLIM VAS pročitajte opis

Prodajem Zastavu 101 2003 godiste 22 decembar stoji da je napravljena 2003 sto je zapravo 2004 godine. 

Auto do pre petnaestak dana nismo ni planirali da prodajemo što govori i to da smo u ovaj auto ulagali do poseldnjeg dana. cak imamo i kompletan auspuh kupljen nov spreman da se zameni. Na autu je i vartin akumulator koji je jos uvek u garanciji. 
Uz auto dajemo i 4 zimske gume koje su kao nove namestene na felne samo da se promene kada dodje zima na auto su sada letnje gume koje su takodje kao nove + rezerni tocak koji je isto nova guma prakticno dobijate 9 komada novih gumi sa felnama :)

Uz auto takodje dajemo u rezernu sajlu za kvacilo i kais koji smo kupili ukoliko nekada bude trebalo da se zameni. 

Auto je na plin i uradjen je atest odmah po ugradjivanju i vrsena je 2014 godine dorada koja je bila obavezna po zakonu koji je tada promenjen. atest zbog boce je bio na 10 godina tako da istice sada u julu i bice potrebno da se uradi reatest samo. 

Na auto je ubacene ojacanje kod koseva ispod (sanke kako ih neko zove) takodje licno smo napravili i ojacanje koje mozete videti na nekim slikama koje povezuje koseve i daje auto dodatnu cvrstinu. Crvene fleke koje vidite na auto je od auto spreja kojim je ocisceno i zasticena sva mesta gde se korozija bila pojavila i najmanja tackica je pokrivena. Pre par godina odozdo je kompletno uradjena zastita na autu tako da je u potpunosti bez bilo kakvih ostecenja sa donje strane.

Takodje dobija i krovne nosace uz auto. Auto je prosao samo 75000 km ocuvaj je u potpunosti mozete pogledati sedista su kao nova jer je presvlaka na njima od pocetka. 

Auto je zaista za osobu koja želi samo da upali i vozi i ne razmislja ima sve sto je potrebno bez bilo kakvih ulaganja osim reatesta. Auto je registrovan do decembra 22 2018 godine tako da je potrebno samo da se uradi prebacaj na novog vlasnika i nista drugo imate vise od pola godine registrovan auto.

Za sva pitanja slobodno pozovite ali molim samo ozbiljne kupce, da zovete samo da spustate cenu nema razloga da gubite i svoje i moje vreme hvala na razumevanju auto sa svom opremom je i vise nego povoljan za onog ko hoce da ima siguran i dobar auto za duzi period.

Detalji oglašivača

Vaše ime dragan
Vaš broj telefona 0641338182
Mesto vitosevac

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 246
Prikazano: 246
Ističe: 2018-07-08 07:04:54

Mali oglasi Paraćin

Fotoklopka Kamera za lov, lovišta i snimanje i pra ...
Na prodaju kuca u Teslinoj ulici u Paracinu 150 me ...
Ariston bojleri Prodaja bojlera renomiran ...
Kontaktirajte nas za vrstu kredita, naš kredit je ...
Sada već legendarna Xiaomi YI akciona kamera dobil ...