Oglas

Prodajem potpuno novu ne korišćenu kameru za nadzor lovista, kuće, pčelinjaka, voćnjaka, objekata (ako ste lovac idelano za snimanje lovišta, staza ukoliko recimo želite da kontrolišete kod Vam dolazi u voćnjak, pčelinjak ), ili obezbedite vikendicu i sl. za ovu kameru nije potrebna struja jer radi na baterije.

Detektuje pokret i salje slike na vas mobilni telefon ili kompjuter i danju i nocu putem mms poruke ili direktno na Vašu email adrsesu koju ste uneli odmah nakon detekcije pokreta. Vodootporna je tako da moze da stoji non stop napolju na kisi i sl.

Takođe možete dobiti sliku i kada nema pokreta odnosno kada vi to želite slanjem poruke tj koda *500* ili zaustaviti snimanje slanjem koda *531* i ponovo pokrenuti snimanje slanjem koda *530* na broj koji je ubacen u kameru (neophodno je imate sim karticu nekog od nasih operatera da bi ste imali funkciju slanja slike kada detektuje pokret tj kada je neko aktivira životinja, čovek ) . *520* sifra da dobijete tekstualne informacije o stanju baterije koliko je mesta ostalo na kartici i sl.

Takođe ima slot i za micro SD karticu tako da sve to belezi na memorijsku karticu Podržava do 32Gb karticu. Kamera radi na 4 ili 8 AA baterije (koje ne dolaze u ovom kompletu).

+ doplata od 2000 dinara ako želite i 32 Gb micro SD kartica sa svim potrebnim parametrima za rad na VIP mrezi ili MTS ili Telenor

Šaljem postexpresom
Cena: 18 000.00 din

Kontakt podaci

dragan
0641338182
Vitoševac
Pošalji poruku
Kamera za nadzor vocnjaka vikendica pcelinjaka NOVO sa MMSKamera za nadzor vocnjaka vikendica pcelinjaka NOVO sa MMSKamera za nadzor vocnjaka vikendica pcelinjaka NOVO sa MMS
Mali oglasi

Stolarska mašina kombinirka
( / Masine i alati)

Stolarska mašina kombinirka
05-21-2017

Prodajem plac
( / Nekretnine)

noimage
07-05-2017

Izdajem prizemnu kucu
( / Nekretnine)

noimage
07-19-2017

Prodaja njive
( / Nekretnine)

noimage
04-10-2017

Unesi oglas